неделя, 18 юли 2010 г.

НАУЧНИ ТЕОРИИ

Идеите на Мистър Уолкър и изложените уравнения от него биха останали хипотези ако не бяха
експериментално проверени и да демонстрират разумна точност. Доказателствата
съответствуват на обикновените принципи за доказателство на научни теории и това прави уравненията на Уокър легитимни научни твърдения.
Нелокалните вълнови модели, лежащи в основата на реалността,материята и енергията, и
които градят нас и нашето обкръжение и благодарение на които можем да повлияем
реалността или да добиваме информация за нея чрез силата на ума. Тези модели са основната субстанция ма съзнанието,материята, енергията и психокинезата предсказанията и други феномени, които едва сега започваме да откриваме.

Изводите от Квантовата Теория за Съзнанието
Промените, причинени от психическото въздействие не възникват от някакво енергиино
въздействие а от нещо още по-ниско стоящо именно промяната на енергийните модели -
колапса на вектора на състоянието. Да добием информация за нещо по психически път или да променим събитие по такъв начин, съзнанието на въздейтвуващия трябва да влезе в резонанс със енергийната структура на целта. Колкото е по-дълбок този резонанс, толкова по-голям ще е ефекта от въздействието.
Колкото повече различни варианти имаме дадено събитие да се случи, толкова по-дълбок резонанс ще е нужен, но и резултата ще е по-драстичен. Малките начални промени предизвикват по-големи промени в края. Това обяснява, защо има енергиен модел, лежащ в основата дори на очевидно случайни, без връзка едно от друго събития. Ето защо и успешно извършените магически актове често приличат на верига от уж щастливо стекли се обстоятелства.
Спорадичната природа на пси феномена се обяснява със влиянието на външен наблюдател.
Ако наблюдателите на един и същи процес станат много, тогава въздействието се размива. Вече дори може да не се прави разлика между наблюдател и наблюдение, между съзнание и
физически свят. Двете образуват една структура, една реалност.
Ако успеем да достигнем до най-долните аспекти на битието, до корените му със съзнанието си и ще можем да го контролираме във която си искаме точка от времето и пространството. Нещо, твърдяно от много мистици. Тази нелокална структура, която ние споделяме с природата ни прави едно цяло със нея, психически да се включим във нея и да живеем в синхрон със нея.
Богове, Богини, Природни духове
От тук нататък вече излизам от теорията и описвам някои правдоподобни хипотези. Съзнанието на фундаментално равнище е свързано със подлежащата матрица на реалността, за която стана дума.
Всичко споделя тази матрица,основния вълнов модел в който се корени реалността. Ето защо всичко във вселената е надарено със съзнание - в една или друга степен (разбира се различно от това на човека).
Цитирайки Еван Харис Уокър: "Съзнанието може да съществува независимо от някаква жива
система или информационнообработваща система. Всъщност докато всичко, което се случва е
продукт на вълновия модел, стоящ в основата на битието , а то се променя от огромен, безкраен брой величини, някои от тях мислещи същества, други - не.
В шаманските и религиозните практики се резонира с външен разум и този външен разум бива призован да действа в полза на викащия го. Тези външни интелекти могат да бъдат разгледани като съзнателно резониращи матрици. Някои могат да бъдат локализирани, каквито
сме ние (и растителни духове, някои божества и др.), а някои са нелокализирани (духове на
животни в други светове и измерения, други божества и т.н.).

ГРАДЪТ НА БОГ